Gyönyörű menyasszony volt Sofía Vergara

Sofia Vergara és Joe Manganiello két éve alkotnak egy párt. A Magic Mike kockás hasú főhőse már 2014 karácsonyakor úgy gondolta, eljegyzi, és örökre összeköti az életét a Modern család kolumbiai dívájával.

Az esküvőt november 22-én tartották a floridai Palm Beach-en, a The Breakers hotelben. A lagzira négyszáz vendéget hívtak meg, köztük voltak a színészek olyan híres barátai is, mint Channing Tatum, Reese Witherspoon, Arnold Schwarzenegger és a Modern család teljes szereplőgárdája.

Sofia Vergara hivatalos Instagram-oldalán már közzétette az esküvői fotókat, innen gyűjtöttem össze a legjobbakat. Gyönyörködj a varázslatos floridai esküvőben és a szebbnél szebb ruhákban!

sofia_vergara_eskuvo1

A fotót már a szertartás után osztotta meg a színésznő, ezen látható először a boldog ifjú pár, ahogy szerelmesen néznek egymás szemébe. Nemcsak Sofia nézett ki káprázatosan, Joe Manganiello is remekül festett az öltönyében.

sofia_vergara_eskuvo2

Sofia Vergara menyasszonyi ruhája nem éppen nevezhető szolidnak: 350 kristály, 3,5 kiló gyöngy, majdnem 6 kiló flitter és 32 ember kellett a gyönyörű, Zuhair Murad által tervezett ruhaköltemény elkészítéséhez.

sofia_vergara_strandruha

A pár és a meghívottak egy része már korábban a floridai hotelbe utazott, hogy részt vehessenek az előbulin, és pihenhessenek még a nagy nap előtt. Sofia a strandra is menyasszonyhoz illő ruhakölteményben ment, amit a Martha Medeiros Moda készített.

sofia_joe_1

A lagzit élő zene kísérte, a dekoráció pedig nem volt más, mint több száz vörös rózsa, hangulatos fényekkel egybekötve. A fotón Sofia Vergara és Joe Manganiello első közös tánca látható, mint férj és feleség.

sofia_vergara_elobuli

A képek alapján az előbuli is nagyon jól sikerült, ekkor Sofía a tőle jól megszokott sellő fazonú ruhát választotta, de természetesen, igazi menyasszonyként, fehérben pompázott.

Simon Boglárka

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.