Mennyibe kerül egy Daalarna ruha?

Magyarországon vitathatatlanul a legnépszerűbb menyasszonyi ruha tervezővé vált Benes Anita és a csodás Daalarna ruhái világszerte elismertek.

A Daalarna Facebook oldalán most decemberben végre leleplezésre kerültek a ruhák árai is. Nem mintha eddig annyira titkosak lettek volna, de viszonylag komolyabb kutatómunka vagy egy látogatás a szalonba kellett ahhoz, hogy valaki tájékozódjon egy-egy ruha méretre szabásának és megrendelésének az áráról.

Tény, hogy egy menyasszony számára az a legegyszerűbb ha rögtön ellátogat a szalonba és felpróbálja a ruhákat, majd kiválasztja a kedvencét, megkérdezi az árát, és mivel biztos nagyon segítőkészek a dolgozók, már rögtön fel is világosítják, aztán jön a nagy döntés. Ha beleszeretett a ruhába, előbb vagy utóbb úgyis inkább a vásárlásra fog esni a választása. Sajnos nem egyszerű NEM beleszeretni ezekbe a ruhákba – egyedül az eddig hírből ismert félmilliós költségek szabhatnak határt egy menyasszony boldogságának (mármint csak a RUHÁT illetően).

Azon álmodozók és több-éven-belül jövendőbeli menyasszonyok számára, akik még egyáltalán nincsenek a tervező vagy szervező fázisban és így nincs “alibijük” komoly nyomozásba kezdeni, viszont maradnak a hírek és a kommentek, hogy mégis mennyibe kerülhet egy gyönyörű esküvői ruha.

Lehet, hogy a Daalarna megelégelte a sok anonim levelet, amiket az árakkal kapcsolatban kaptak, így bemutatták a legdivatosabb kollekciót az árszabással együtt. Lássuk is, mennyibe kerülnek a csodás ruhaköltemények!

Flower kollekció 1.0. ♥

Az alábbi ruhák méretre szabási ára 280 ezer forint és 330 ezer forint között van.

4

Fazontól, alapanyagtól, technológiától függően az árak eltérőek lehetnek.

6

Az alábbi hosszabb ujjú darabok tökéletesek lehetnek egy téli esküvőhöz is. Felhívnám a figyelmet a crop topos, tüllszoknyás ruhára!

9

Flower kollekció 2.0. ♥

És, íme a Flower kollekció magasabb árkategóriájú ruhái. Ezeknek a méretre készítési ára 500-600 ezer forint között van.

1

Erre a ruhára nincsenek szavak! Nem véletlenül szerepelt már a legnépszerűbb esküvői magazinok címlapján is.

4

Az álmodozásnak ideje véget vetni. Helyette el lehet kezdeni gyűjteni az álom Daalarna ruhára!

Simon Boglárka

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.