Mariah Carey harmadszor is férjhez megy

Mariah Careyt eljegyezte a milliárdos barátja, James Packer. Az énekeső igent mondott, kezdődhetnek az esküvői előkészületek, mi pedig remélhetjük, hogy James lesz végre az igazi.

Mariah Carey ugyan még csak nemrég vált el hivatalosan Nick Cannontól – 2015-ben, azaz tavaly -, máris boldogságra lelt a milliárdos James Packer oldalán. A kapcsolatukról nem sok részletet árultak el a sajtó számára, igyekeztek maguknak megtartani az idilli pillanatokat. Ez a bensőséges párkapcsolati stratégia olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy James Packer már meg is kérte a 45 éves énekesnő kezét.

Na, de mit is kell tudni Mariah új férjéről?

James Douglas Packer Sydneyben született, 1967 szeptember 8-án: matematikai számítások igazolják, hogy 48 éves. Üzletember, híres befektető és filantróp.
Eladott egy hatalmas média céget, az így szerzett pénz révén pedig már kaszinók és hotelek büszke tulajdonosa Ausztrália szerte. Ha ez nem lenne jelentene valakinek elég bevételt és fél, hogy James nem tudja fenntartani magát és a luxushoz szokott jövendőbelijét, nyugodjon meg, nem kell aggódni, hiszen az ezerarcú üzletember a Publishing Broadcasting Limited és a Consolidated Media Holding igazgatója is – tehát viszonylag stabil lábakon áll anyagilag.

Ha valaki afelől is kételkedett volna, hogy az ausztrál milliárdos nem fogja tudni feldolgozni, hogy menyasszonyának már két korábbi házassága is véget ért, megnyugtatom, hogy Jamesnek is pontosan ugyanennyi házassága fuccsolt be az évek során. 3-3

Mariah Carey korábbi házastársaival, Tommy Mottolával és Nick Cannonnal is baráti viszonyt ápol, nem utolsó sorban a közös gyerekeik miatt, az énekesnőnek két lánya van, a milliárdosnak pedig három gyermeke – így biztosan nagy és hangos családi összejövetelekre – és esküvőre – lehet számítani a közeljövőben.

Mariah és James ♥

Na, de ne is beszéljünk tovább a volt férjekről és feleségekről, ami volt elmúlt, koncentráljunk inkább a jegyespárra! A szerelmesek egy filmpremieren találkoztak először 2014-ben és annak ellenére, hogy kapcsolatuk kifejezetten barátinak indult, nem sokkal később már egy párként mutatkoztak – igaz, hogy nem túl sokat.

Alig egy éve járnak, de már beutazták együtt a világot, így nem sok új erővel bíró lehetőséget hagytak kapcsolatuk kiteljesedésére: már csak az eljegyzés volt hátra. James tegnap elő is hozakodott a nagy kérdéssel Mariah otthonában és nem csak a kérdés nyűgözte le az énekesnőt, hanem az óriási, lélegzetelállító, 35 karátos gyémántgyűrű is – az eddigi híradások alapján.

Az esküvő dátumát nem tűzték még ki, de annak ellenére, hogy mindketten harmadszor vágnak neki a nagy napnak és azt feltételezhetnénk, hogy már kezdik unni az egészet, szerintem nagyon is elegáns és igazi álomesküvőre számíthatunk Mariahtól, hiszen egy igazi díva más milyet nem is tart.

Nick Cannon, az énekeső ex férje, szerint nem mindenkinek való a házasság és azt az elvet vallja, hogy 50-50 százaléknyi esélye van egy házasságnak, hogy működőképes legyen és ha nem volt az egyszer, akkor másodszorra nem is biztos, hogy erőltetni kell. Mindezt úgy nyilatkozta, hogy tisztában volt vele, hogy ő volt Mariah második férje. :D

Mindenesetre, reméljük, hogy Mariah és James számára ez lesz az utolsó esküvő és végre megtalálták az igazi, nagybetűs társat egy egész életre. Úgy tűnik, ez a “három a magyar igazság” mondás az amerikaik és ausztrálok körében is igaznak bizonyul.

Simon Boglárka

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.