Ilyen egy gyerekbarát esküvő

Szeretnéd ha a legkisebbek is jól éreznék magukat az esküvőn? A Gyerekbarát Esküvő már évek óta erről gondoskodik – meg is kérdeztem őket, hogy mit kell tennie valakinek, ha a gyerekek számára is élvezetessé szeretné a nagy napját. 

Lazsádi Ákos és felesége akkor döbbentek rá a gyerekeknek szóló esküvői játszósarok és programárad addig rejtett előnyeire, amikor tizenöt évvel ezelőtt, egy rokoni lakodalomra látogattak el és találkoztak a mára már népszerű Gyerekbarát Esküvő kezdetleges változatával.

Ahhoz, hogy megértsük a vállalkozás vezérgondolatát, nem árt, ha tisztázzuk, hogy milyen szolgáltatást nyújtanak valójában a Gyerekbarát Esküvő vezetői.

“Gyerekbarát Esküvő – Ahol a legkisebb is ünnepelt!”

Ez a csapat mottója, amiből szerintem elég egyértelműen kikövetkeztethető, hogy az a céljuk, hogy egy esküvőn a gyerekek is jól érezzék magukat, legyen számukra egy olyan hely – estünkben egy esküvői gyereksarok -, ahol célirányosan vannak foglalkoztatva és egyáltalán nem unatkoznak, amíg a felnőttek beszélgetnek pezsgővel a kezükben és nem kell figyelniük a drága dekorációra sem. A felnőttek is teljes egészében élhetik át az esküvő szépségeit, nem kell végig a lekötni vagy nyugtatgatni a gyerekeket, esetleg időre hazaérni. Nyugodtan koktélozhatnak, táncolhatnak, cseverészhetnek a régi barátaikkal, abban a tudatban, hogy a szemük fénye éppen arcfestésen vagy óriásbuborékozáson vesz részt az ország legjobb animátoraival.

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak a gyerekeknek?

Tulajdonképpen mindent, amit egy szülő el tud képzelni szórakozásként a gyermeke számára, és egy kicsit még annál is többet.
Arcfestés, pedál nélküli Bobocar, bohóc show, bűvész show, csillámtetoválás, diavetítés, fotósarok, hangszersarok, hennafestés, homokrajz, karikatúra készítés, kézműves sarok, lebegő labda, lufi hajtogatás-felengedés, mesenézés, meseolvasás, minikoncert, óriásbuborék készítés,  szabadtéri játékok, színezés, tánctanítás ugrálóvár, vetélkedők és Xbox várhatja az esküvők legkisebb látogatóit.

A gyerekekkel foglalkozó animátorok célirányosan, szakszerűen vannak kiválasztva, általában valamilyen pedagógusok, akik jól értenek egy idegen nyelven is. A vezetők között van óvodapedagógus, konduktor, tanár, rendezvényszervező, gyógytornász, arcfestő, dráma-, gyógy-, szociálpedagógus, csecsemőgondozó és bűvész is.
Korosztálytól függően, az életkori specifikumoknak eleget téve, mindig tudják, ki a megfelelő személy az adott esküvőre, így elkerülik a nehéz helyzeteket munka közben, s szinte szórakozássá válnak a munkaórák.
Ha mégis valamilyen nehézség adódna sem kell félni, hiszen több éves rutinjuknak köszönhetően, nagyon rugalmasak, elhivatottak és alkalmazkodóak, úgyhogy mindenre találnak megoldást.

Fentebb említettem, hogy – minimum – egy nyelvet is jól kell beszélnie egy animátornak. Miért van erre szükség?
Napjainkban egyre gyakoribbak a kétnyelvű esküvők, ahol természetesen a vendégseregben is találhatóak nem magyar anyanyelvű felnőttek és gyerekek egyaránt. Angol, német, francia, olasz esküvőkre vannak leginkább felkészülve, hiszen ezek a legnépszerűbbek mostanában, de orosz lagzira is volt már példa, amit gond nélkül lebonyolítottak. Így már az idegen nyelv sem lehet akadály!

Mennyire személyre szabott a Gyerekbarát Esküvő szolgáltatás?

A szervezés és a gyerekek tekintetében, egyaránt személyre szabható a Gyerekbarát Esküvő. A szervezés szempontjából, hogy kiválasszuk a megfelelő szolgáltatásokat a kicsik számára, különböző csomagokból válogathatunk. Ezek azonban irányadóak és előzetes egyeztetés alapján lehet variálni őket.

A gyerekek szempontjából pedig mindenre oda tudnak figyelni az életkort, az egyéni beállítottságot, személyiségtípust előtérbe helyezve. Az esküvői megrendelés előtt konzultációra is van lehetőség, amelynek során Ákos egy személyes találkozó alatt felméri a “terepet” és megkéri a párt, hogy írják össze, hány gyerek lesz, majd minden gyerekről írjanak 1-1 sort. Így máris kialakul egy összkép a fejében, hogy milyen animátorokra, milyen játszósarokra, milyen játékokra lesz szükség. Ebben az esetben abszolút lehetséges, hogy egy introvertáltabb, csendes gyerek is pont ugyanolyan jól fogja érezni magát, mint egy extrovertált társa.


Ha felkeltette az érdeklődésed a gondolat, hogy a legkisebbek is jól szórakozzanak a Te nagy napodon, akkor bátran keresd fel a Gyerekbarát Esküvőt!
A honlapon tájékozódhatsz az árakról, a legfőbb szolgáltatásokról és a vezetőkről, a közösségi oldalukon pedig megtalálsz minden fontos eseményt és képet, ami referenciaként szolgál szerteágazó tevékenységükről!

Simon Boglárka

Ilyen egy gyerekbarát esküvő” bejegyzéshez egy hozzászólás

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.