Óriásbuborék – Exkluzív esküvői élmény

Egyedi, szép, csillog és tényleg hatalmas! Ez lenne a híres óriásbuborék, ami a te nagy napodat is különlegessé varázsolhatja: a gyerekek és felnőttek számára egyaránt. 

A Gyerekbarát Esküvő vezetői, akiknek munkájáról nemrég írtam bejegyzést, úgy látták, az óriásbuborék szolgáltatásuk nem csak a gyerekek számára remek szórakozás, hanem a felnőtteknek is maradandó élmény lehet. Így több mint tíz éve, Magyarországon az elsők között indíthatták el a kifejezetten buborékokra épülő komplex szolgáltatás csomagjukat.

„Ahogyan említettem, az óriásbuborékok minden korosztálynak ajánlottak, a gyerekeknek éppen olyan kikapcsolódás, mint amilyen lelkesedéssel gyönyörködnek benne a felnőttek is.” Nemcsak esküvőkön, hanem kiállításokon, céges rendezvényeken, családi napokon és gyerekzsúrokon, sőt a nagyobb fesztiválokon is megtalálhatjuk csapatukat. Mindenhol egy kicsit más oldalukról ismerhetjük meg őket, de közös ismérvük az alázat és a profizmus.

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy vajon nem veszélyes-e a buborékok anyaga a gyerekekre nézve? Természetesen nem, hiszen alapvetően nem érintkeznek vele! Rutinos animátoraink egy pálca és háló segítségével felfogják a szelet, és úgy reptetik az óriási buborékokat a gyerekek feje felett, hogy azok ne érjenek hozzájuk. A legkisebbek az elején még csak nézői, de gyorsan bekapcsolódnak, és kipróbálhatják maguk is az interaktív foglalkozás keretén belül a buborékok készítését. Ha valaki mégis hozzá nyúlna, akkor sem kell aggódni, hiszen a buborék anyag a szemből könnyen kimosható, és az ünnepi ruhán nem hagy foltot.

Óriásbuborékok azonban nem csak a szórakozás érdekében lehetnek jelen egy esküvőn, hanem exkluzív látványelemként is. Például templomi kivonuláskor, vagy a vacsora helyszínhez érkezéskor felemelő élmény lehet a teljes násznép számára. A különböző esküvői kreatív fotósorozatok különlegessé tételéhez ideális választás a párnak, de egy fiatalos hangulatú jegyes fotózáshoz is ideális témaként szolgálhat.

Kint vagy bent?

Felmerülhet a kérdés, hogy fedett területen is van létjogosultsága az óriásbuborékoknak vagy inkább csak kint? Nos, jó hír, hogy nem csak a tavaszi, nyári vagy őszi esküvőkön lehet átélni az óriásbuborékok varázsát, hanem a téli esküvőkön is.  A szél jelentősége, és a különleges fények érdekében, elsősorban a kinti esküvőkhöz ajánlják – de fedett helyszín esetén buborékos fotó sarkot szoktak kialakítani. Igen, jól olvassátok, bele lehet állni egy ember nagyságú buborékba, és képeket készíteni benne. Mi ez, ha nem életre szóló emlék és élmény?

Természetesen ehhez egy nagyon jó fotós is szükséges, aki hajlandó együttműködni az ÓRIÁSBUBORÉK szolgáltatással és teljesíteni a vendégek kéréseit. Tehát ezt semmiképpen sem árt előre egyeztetni a fotóssal, hiszen az is előfordulhat, hogy egy külön szakemberre lesz szükség, aki kifejezetten csak a buborékos fényképekkel foglalkozik.

Násznép óriásbuborékban

Ezeken a képeken jól látható, hogy 5-6 gyermek, vagy az ifjú pár is kényelmesen belefér egy buborékba, ami ember nagyságú, és körülbelül másfél méter átmérőjű is lehet.  A buborékkészítéssel olyan szakképzett animátorok foglalkoznak, akik garantálni tudják a gördülékeny munkát és a színvonalas rendezvényeket. Attól függően, hogy milyen jellegű aktivitást szeretne az ifjú pár a vendégeknek ajándékozni, úgy érkeznek meg egyedi kellékeikkel a helyszínre. Van speciális rozsdamentes buborék-gyűrűjük a fotósarokhoz, különböző formájú pálcáik az interaktív bemutatóhoz, és professzionális buborékfújó gépük a sok ezer apró buborék előállításához.

Kimondhatjuk, hogy az óriásbuborék tulajdonképpen egy elengedhetetlen kellék a fiatalosabb esküvőkön! Exkluzív látványt teremt, szórakoztatja a kicsiket és nagyokat, a vendégek garantáltan emlékezni fognak rá, és nem utolsó sorban elérhető áron van! Ha ti is kedvet kaptatok ezekhez a csillogó látványelemekhez, keressétek fel az ÓRIÁSBUBORÉK vezetőit vagy a közösségi oldalon, vagy a honlapjukon, és egyeztessétek elképzeléseiteket!

Simon Boglárka

 

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.