Robert Pattinson lefújta közelgő esküvőjét

Úgy hírlik, Robert Pattinson és FKA Twigs lefújta az idén nyárra tervezett esküvőjét. Mi történhetett?

Most látott napvilágot a hír, miszerint Robert Pattinson és FKA Twigs, eredeti nevén Tahliah Debrett Barnett, lemondta a nyárra tervezett esküvőjét. Még januárban írtam cikket a sztárokról, akik idén megházasodnak és azon a listán nagyon is szerepelt Robert Pattinson neve. Úgyhogy igazán értetlenül állok az eset felett, mert lélekben már készültem egy extravagáns esküvőre.

2

A hollywoodi nem annyira álompár – hiszen még azt sem tudtuk biztosan, hogy most együtt vannak vagy sem – a MET gálán lett gyanús a riporterek számára, hiszen az énekesnő, zeneszerző kezén ott csillogott valami, ami nem egy csillámtetoválás volt. Hanem egy ELJEGYZÉSI GYŰRŰ! És bár, hivatalosan nem erősítették meg, hogy jegyben járnak, sőt aztán állítólag szakítottak is, mi nagyon drukkoltunk nekik, hogy összejöjjön ez az esküvő dolog.

Az In Touch Weekly állítása szerint azonban Robert Pattinson lemondta az esküvőt – ameddig már csak pár hónap lett volna hátra -, ugyanis még nincs felkészülve a teljes elköteleződésre – vagyis a házasságra. Én azt mondom, ez már azelőtt eszébe juthatott volna, hogy megkérte volna bárkinek is a kezét, azonban egy (állítólag) közeli hozzátartozójuk azt nyilatkozta, hogy mostanában volt sok gondja a párnak, és emiatt gondolta meg magát az Alkonyat sztárja.

Állandóan veszekedtek. Szerintem nem ő a megfelelő lány Robert számára: mindig féltékenykedett, a színésznek pedig elege lett belőle, hogy folyton magyarázkodnia kell. – mesélte az ismerősük a lapnak.

Mivel tudjuk, hogy az esküvői előkészületek mindenkiből a legrosszabbat hozzák ki, ezért még reménykedhetünk abban, hogy ez Robert Pattinson és FKA twigs esetében is így van, s a híresztelések ellenére azért szeretnének még összeházasodni és az ex vámpír sztár nem mondott le teljesen az esküvőről, na meg persze menyasszonyáról sem!

forrás; In Touch Weekly

Simon Boglárka

Robert Pattinson lefújta közelgő esküvőjét” bejegyzéshez egy hozzászólás

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.