Kedvenc sztárpárjaink a MET gálán

Menyasszonyok, vőlegények, férjek, feleségek, barátnők és barátok – mindegy mi a hivatalos státusz, ők voltak az idei legragyogóbb párosok a MET gálán.

Sztárpárok jönnek, sztárpárok mennek, de egy valami örök: az éves MET gála New Yorkban. A legrangosabb jótékonysági gála az az esemény az Egyesült Államokban, amiért érdemes még egy napot kibírni a válás előtt és elviselni utált férjünket, vagy egy napra összejönni egy híres, optimális esetben kockás hasú vagy weird szakállú színésszel , hiszen a sztárpároktól (és ruháiktól) hemzseg az internet még vagy egy hétig. Nagy hiba lemaradni egy ilyen promóciós lehetőségről. Lássuk, kik tündököltek idén romantikusan a vörös szőnyegen!

Gigi Hadid & Zayn Malik

Zayn

A korábbi Vogue megjelenésük után, alig vártuk, hogy végre élesben, egy eseményen láthassuk őket együtt. Nem is választhattak volna tökéletesebb alkalmat a debütálásra a MET gálánál. Az Ex Machina filmet megidéző ruhájuk is igazán menőre sikeredett.

Kim Kardashian & Kanye West

Kim&Kanye

Kim és Kanye örök sztárpárja a gáláknak. Szeretjük őket, amiért Nort Westnek nevezték el a gyereküket és, amiért úgy élnek, mint a királyi család, igazi rendíthetetlen duót alakítva, akiket nem érdekel senki véleménye. Kanye legutóbbi száma is elég jóra sikeredett. Na, de ez a ruha?! Sajnálom Kanye, de ezt most nagyon-nagyon elrontottad. Nem hiszem, hogy ezek után szóba állna veled Karl Lagerfeld. De legalább Kim ruhájához passzol a kis csillogós blézered.

Robert Pattinson & FKA Twigs

Robert&FKA

És IGEEEEEEEN! Az est legnagyobb meglepetése! Robert Pattinson és FKA Twigs együtt jelent meg a gálán és nem úgy tűntek, mint, akik éppen utálják egymást és lefújták a nyári esküvőjüket. Sokkal inkább úgy tűnik, hogy nagyon is együtt vannak és nem igaz semmi, amit az előző cikkemben írtam. Bocsi srácok, királyak vagytok! Szóljanak azok a harangok!

Rose Byrne & Bobby Cannavale

Rose&bobby

A sztárpárnak láthatóan nagyon jót tett a szülővé válás – néhány hónapja született meg ugyanis első gyermekük. Rose alakja sem sínylette meg túlságosan a gyermekáldást, ebben a ruhában legalábbis remekül fest, ha pedig maradt volna rajta ne adj Isten egy-két kiló, azt ügyesen elrejtette. Kanye West pedig igazán példát vehetne Bobby Cannavale elegáns megjelenéséről.

Jason Statham & Rosie Huntington-Whiteley

Rosie&Jason

Ők a legstílusosabb sztárpár. És még jegyben is járnak! Én azt mondom kár várni, ebben a fehér ruhában Rosie gyönyörű menyasszony lehetne, aki boldogan ugrándozik Jason Stathamhez az oltárhoz. Mindenesetre, nagy erőkkel várjuk az esküvőjüket.

Hannah Davis & Derek Jeter

Hannah&Derek

Újabb jegyespár a vörös – a képen pont fehér – szőnyegen. Juhuu! Hannah Davis ruhája szerintem nagyon szép, annak ellenére, hogy hasonlít a régi függönyömre. Bár, ezek szerint szép volt a régi függönyöm is. Mindegy is, mihez hasonlítjuk ezt a kék ruhakölteményt, a fontos az a tekintet, ahogy Hannah és Derek egymásra néznek. Aaaaw.

Zoe Saldana & Marco Perego

Zoe&Marco

A gála legromantikusabb képét hagytam a  cikk végére. Igen, tudom, remekül értek a hatásfokozáshoz. Már kezdtétek azt hinni Rosie és Jason Statham képénél, hogy nem lehet jobb. És lehet! BUMM! Zoe Saldana és Marco Perego között láthatóan izzott a levegő, a riporterek és fotósok le sem vették róluk a szemüket, illetve a lencséjüket. És ez a Dolce & Gabbana ruha, telitalálat!

Meglepetés

Beyonce

Beyoncé latex ruhakölteménye volt a nagy csalódás a sok B Queen rajongó számára. Sokan már megint a Jay Z-vel zajló válására asszociáltak és feltételeztek mögöttes érzelmi tartalmat a ruhaválasztás hátterében. Hogy mi az igazság a ruhával, illetve a válással kapcsolatban, azt sajnos nem tudom, mindenesetre, én nagyon drukkolok Mr. és Mrs. Carternek. Ez a ruha pedig fenomenális – főleg, hogy egy endoplazamatikus retikulumra hasonlít benne.

Boldog sztárpár szerdát mindenkinek!

Simon Boglárka

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.