2016 legdivatosabb esküvői virága

Ideje szemügyre venni az idei év legszebb és persze legdivatosabb esküvői virágcsokrait! 

Esküvő virágok nélkül? Na, azt már nem! Még ha valaki, egy teljesen egyszerű, “nem-hívunk-meg-senkit-mert-a-szerelmünk-csak-a-miénk” típusú esküvőt is tart, egy nyamvadt virágcsokor akkor is van legalább a kezében. Ha pedig egy nagyobb ceremóniát és lagzit tervez valaki, akkor az illatozó, színpompás virágok naná, hogy az első helyen vannak a beszerzendők listáján. Ezen a téren azonban nincs sok lehetőség a nagy változásokra vagy extrém választásokra, hiszen, amilyen virág éppen nyílik, az a divatos. És, amit esetleg nagyon szeretnénk egy téli esküvőn, lehet, hogy többször annyiba fog kerülni – sőt, inkább biztos -, mintha egy nyári ceremóniára szeretnénk ugyanazt a csokrot. A színek, stílusok természetesen évről évre változnak, viszont idén egy olyan virágok kerültek a középpontba, amikre talán nem is gondoltunk volna korábban. Ééééés ezek nem mások mint *drrrrrrrrrrrrr dobpergés* a:

Bazsarózsák – Peonies // Boglárkák

Rég láttam olyan virágos képet, amelyen nem szerepelt legalább egy bazsarózsa vagy egy boglárka. És az az igazság, hogy ezért nem okolhatunk senkit. Ők az idei év legmenőbb virágai! Bazsarózsákra és Boglárkákra – és nem csak azért mert így hívnak – egyszerűen szükségünk van az életben, mert szépek és óriási, pufi virágaik vannak, illetve minden színben jól néznek ki. Akkor hogyan is képzelhetünk el egy esküvőt nélkülük? Idén az alábbi színekben érdemes csokrot készíteni belőlük:

Rózsaszín
Eper joghurt – azaz pasztell rózsaszín és krém
Vörös
Fehér
Különleges színek

És most ideje megnézni a legszebb esküvői csokrokat, amelyek határozottan bazsarózsákból vagy boglárkákból készültek, és tökéletes példaként szolgálnak arra, hogy akár önmagukban vagy más virágokkal párosítva, megállják a helyüket az esküvőkön is – még menyasszonyi csokorként is!

01-Peony-Bouquet-Refresh-Natalie-Bray-Photography

02-Peony-Bouquet-Refresh-Annie-McElwain

03-Peony-Bouquet-Refresh-Amber-Gress-Photography

08-Peony-Bouquet-Refresh-Christa-Kimble

Peony-Wedding-Bouquets-Lilian-Haidar

Peony-Bouquet-Refresh-Catherine-Hall-Studios

Peony-Wedding-Bouquets-Michelle-Landreau

Úgyhogy, lányok, menyasszonyok, itt az ideje fontolóra venni a bazsarózsákat és a boglárkákat is, ha a menyasszonyi csokor kerül szóba! :)

Képek forrása; weheartit, BRIDES

Simon Boglárka

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.