Helen Mirren szokatlan receptje a tartós házassághoz

SZTÁRPÁR SZERDA – Az Oscar díjas színésznő elmondta, hogy mi a közel 20 éve tartó, boldog házasságának a titka.

Helen Mirren és Taylor Hackford 1997 szilveszterén keltek egybe – 13 évvel azután, hogy először találkoztak és megismerkedtek a White Nights – magyarul csak a kedves és pozitív végkimenetelt sejtető Halálbalett címet viselő film – forgatásán. A most 70 éves színésznő, mondhatni nem ekkor volt szerelmes életében először, az akkor kétszer vált, 68 éves rendező pedig szintén kezdett kiábrándulni az érzelmileg túlfűtött párkapcsolatokból. Ennek következtében sokszor hangsúlyozzák, hogy az ő kapcsolatuk aztán egyáltalán nem romantikus és nem a megszokott módon, a jól bevált praktikák – mint mondjuk a randevúk és ajándékok – által működik. Állítólag a házasságuk is csak gazdasági érdekek miatt köttetett meg szilveszter este. Na, persze!

02-HelenMirren-Taylor

A nyilatkozataikból tényleg úgy tűnik, hogy nincsenek éppen romantikusra programozva – ahogy korábban fogalmazott Helen. Azt mondta, a házasságot nem a szex teszi hosszan tartóvá, hanem a partneri kapcsolat, ami napjainkban igencsak alábecsült.
“Az emberek különböző okok miatt jönnek össze, és bár a szex is fontos rész egyesek számára a kapcsolat elején, nem ettől tart sokáig egy házasság.” A körülbelül 50 díjjal és kitüntetéssel rendelkező Helen azt az elvet vallja, hogy szövetségest, azaz egy igazi – mindenben – partnert kell találni a házastársunkban, hiszen ez működteti a legtöbb házasságot.

Legutóbb azt árulta el, hogy a házasság titkos receptjének legfontosabb összetevője nem más, mint a külön töltött idő és a távolság. Igen, jól hallottátok! A TÁVOLSÁG. Elég sok házasság és kapcsolatpárti Helen rajongó tért ki a hitéből a nyilatkozatot olvasva, akik elképzelni sem tudnának egy napot a párjuk nélkül. A színésznő pedig csak úgy félvállról odavetette ezt a kijelentést az Entertainment Tonight riporterének.

Nem azt mondom, hogy nem jogos a kiakadás, mert ha egy fiatal szerelmes párnak azt mondják, hogy töltsenek kevesebb időt együtt és ne lássák egymást olyan gyakran, akkor, naná, hogy kiakadnak. Mert hát, hogyan is lehetne megunni valakit, akit annyira szeretünk és nem látni minden nap? Vagy minden második nap? Nos, nem szabad elfelejtenünk azt az aprócska élethelyzetbeli különbséget, miszerint Helen Mirren és férje, Taylor Hackford elmúltak 70 évesek, illetve mindketten virágzó karriert tudhatnak magukénak, amelynek következtében gyakran kell utazgatniuk a világ különböző pontjaira.

“Amikor a beosztásunk elválaszt minket, mindig szörnyen hiányzunk egymásnak – és ez nem feltétlenül rossz dolog. Egy hosszan tartó házasság alapja az, hogy meghallgatjuk (és meg is halljuk) a másikat, megadva neki a teret és a támogatást, hogy az lehessen, aki és, aki lenni szeretne” – folytatta a mindig stílusos színésznő a rögtönzött házassági tanácsadást.

Na, ugye, hogy mégsem olyan szörnyűek Helen tanácsai? Sőt, egészen romantikusnak és támogatónak nevezhetőek. Oké, azért nem titulálhatjuk a romantikus házasság mintaképének a Mirren házaspárt – pedig milyen aranyosak és bűbájosak ezeken a fenti képeken! -, hiszen Valentin napra sem adnak egymásnak ajándékot, és állításuk szerint a születésnapoknak vagy évfordulóknak sem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget. Viszont, 20 éve élnek együtt boldogan és azért elosztogattak már néhány jó tanácsot, annak ellenére, hogy a házasságuk elején azt nyilatkozta Taylor, hogy ők aztán nem fognak tippeket adni senkinek.

Boldog sztárpár szerdát mindenkinek!
Simon Boglárka

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.