10 kép, ami után jó ötletnek tűnik az esős esküvő

Minden menyasszony rémálma az, hogy a tökéletesen eltervezett, napos, felhőmentes esküvőjének keresztbe tesz az időjárás. Pedig még jól is jöhet egy nem várt vihar – hogy hogyan? Hát megmutatom!

Örülj, ha esik az eső, mert ha nem örülsz, akkor is esik – tartja a közmondás. Az esküvője napján azonban kevés önfeledten ugrándozó menyasszonyt tudok elképzelni, aki fülig érő szájjal, örömkönnyekkel a szemében újságolja telefonon a nemsokára megérkező legjobb barátnőjének, hogy „Képzeld, most nagyon örülök, mert szakad az eső! Igaz, hogy az időjárás előrejelzés három napig tartó szárazságot és napsütést mondott, erre váratlanul elkezdett esni – pont ma reggel -, de ennél csodásabb dolog ma nem is történhetett volna velem, végre elővehetjük a vésztartaléknak megrendelt ponyvákat és az esernyőket is! Királyság!”.

Ha az ég úgy szakad le váratlanul, hogy egy eredetileg nem esős tematikájúra tervezett, amolyan, „keljünk-egybe-az-esőben-és-ázzunk-bőrig” stílusú esküvőt képzel el magának a viharrajongó pár, az szívás. Főleg akkor, ha szabadtéri esküvőről van szó. Persze, az ember lánya, na meg az esküvőszervezője a bokafájós, eső előrejelző rokonokkal karöltve, jobb esetben gondoskodik arról, hogy ne kétségbeesett sikolyokkal induljon a reggel, amikor kipillantanak az ablakon, hanem elfojtott mérgelődéssel és egy könnyen elővehető, eső biztos B tervvel.

A bomba biztos B tervhez – micsoda alliteráció! – elengedhetetlen egy strapabíró sátor, amelyekből valljuk be, már elég divatosakat és szépeket lehet kapni, általában pedig azért nem a szabad ég alatt ülnek a vendégek egy lakodalomban sem. Véd a nap és az eső ellen, belülről szépen fel lehet dekorálni, szóval, ha véletlenül nem gondolt volna valaki a sátorra, hát erősen ajánlom, hogy gondoljon! Ami a csapadék többi részét illeti, amely a bulit, a programokat vagy a fotózást befolyásolja, nem kell aggódni, hiszen nagyon hangulatos képeket lehet készíteni a pocsolyákban ugrálva és az esernyőket fotó kellékként felhasználva – csak legyen vízálló a szempillaspirálod!

Az eső pedig valljuk be, hogy különleges. Akármennyire is ellenkezünk, belátjuk, hogy minden esős nap más egy kicsit, mint a többi. Bár, a klímaváltozásnak köszönhetően elég jól hozzászokhattunk a mindennapi esőzésekhez, így már nem igazán hatnak az újdonság erejével, azért feldobhatja a buli hangulatát – csak pozitívnak kell lenni! Az erős, mentális koncentrációösszpontosítással még senkinek nem sikerült megállítania egy vihart sem, így jobb, ha Te is belátod: ha esik, akkor esik, nincs mit tenni. Próbáld meg élvezni a helyzetet, és meríts erőt az alábbi, fantasztikus és nagyon hangulatos képekből, amelyek ha hiszed, ha nem, esőben készültek – és mégis milyen jól mutatnak!

1

2

6

10

11

12

13

15.jpg

16

18

Na ugye, hogy túl lehet élni az esős esküvőt is! Legalábbis, a képek tanúbizonysága szerint, amelyek a BRIDES magazin cikkéből származnak, nagyon úgy tűnik, hogy már sokaknak sikerült.

Simon Boglárka

 

10 kép, ami után jó ötletnek tűnik az esős esküvő” bejegyzéshez egy hozzászólás

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.