Lady Gaga őszinte vallomása és királyi esküvő a láthatáron

Rengeteg az esemény ezen a héten, ami a sztárpárokat, az eljegyzéseket és a házasságokat illeti. A legújabb történések egy helyen!

Pippa Middleton férjhez megy!

Pippa Middletont eljegyezték, esküvője lepipálja Katalin hercegnéjét

Kezdjük is a legvidámabb és legszuperebb hírrel, amelyre kedd reggel ébredhettünk! Kate Middleton húgát, a 32 éves Pippa Midletont eljegyezte milliárdos barátja, James Matthews. A friss menyasszony is igazi előkelőségnek, és természetesen a királyi család tagjának számít, így most a lapok azt találgatják, hogy vele járt-e jól a gazdag vőlegény, vagy ő a gazdag vőlegénnyel? Nehéz kérdés, az biztos.

Mindenesetre egy ilyen anyagi és király helyzettel megáldott szerelmespártól nem várhatnánk el kevesebbet egy igazán megahiperszuper királyi esküvőnél – amely egyes találgatások szerint Kate Middletonét is le fogja pipálni. Hát, azért nem mernék a hercegné esküvőjénél is nagyobb hacacárét rendezni, külön figyelmet fordítva a családon belüli rivalizálás kockázatának elkerülésére. Egy biztos: az esküvő NAGY lesz, ott lesz a királyi család és mi örülünk, hogy egy ilyen esemény (még ha csak képeken és cikkeken keresztül is) szemtanúi lehetünk.

Lady Gagáék lefújták az esküvőt

A hét leglehangolóbb eseményével folytatnám a híráradatot, ugyanis nagyon úgy fest, hogy Lady Gaga és Taylor Kinney felbontotta eljegyzését. Tudom. Jól indult a hét a Pippa Middleton üggyel, aztán jön ez a hír és máris szörnyű és pocsék kedvünk lesz. Hogy tehették ezt velünk?!

Télen még arról írhattam, hogy nagyon is kiegyensúlyozott a kapcsolatuk, olyannyira, hogy az esküvőt tervezgetik, aztán most hirtelen vége mindennek. Egészen pontosan  július 19-én jelentették be a tragikus hírt – 5 év együttlét után -, miután a héten már felröppentek különböző pletykák Lady Gaga gyűrűtlen kezéről. A pár egyik tagja sem posztol túlságosan aktívan a közösségi média platformjain, az esküvőről pedig egy szót sem ejtettek – most már értjük, miért.

Miközben a cikken dolgoztam, jött a hír, hogy Gaga megosztott egy képet kettejükről, egy igazán őszinte és szomorú vallomással egybekötve – amin mindenki elérzékenyülhet, aki csak egy kicsit is hisz az igaz szerelemben.

Taylor és én mindig is azt hittük, hogy lelki társak vagyunk. Ahogy minden párnak, úgy nekünk is voltak hullámvölgyeink, ezért szünetet tartunk. Mindketten elhivatott előadók vagyunk, akik abban reménykednek, hogy a távoli munkák és a bonyolult beosztások ellenére is ugyanazzal a szeretettel tudjuk majd szeretni egymást, ahogy mindig is. Kérlek, szurkoljatok nekünk tovább! Egyszerűen csak olyanok vagyunk, mint akárki más, és tényleg nagyon szeretjük egymást.

 

Adam Levine második házassági évfordulóját ünnepelte

Adam Levine & Behati Prinsloo

Július 19-én ünnepelte második házassági évfordulóját Adam Levine és Behati Prinsloo. Nők ezreinek tört össze a szíve 2014 legforróbb hónapjában, amikor is a világ legszexibb énekesének tartott, Adam elvette feleségül Behatit. A pár románca azonban továbbra is ugyanolyan idilli, mint egy vasárnap reggel – úgyhogy a többi Adam Levine feleségjelöltnek lassan ideje lesz lemondani jövőbeli férjéről.

Egy napon halt meg Belgium legidősebb házaspárja

f

Nem sztárhír ugyan, de egy elég megható esemény, amit úgy gondoltam, hogy megosztok veletek. A 101 éves Maurice Weewauters és felesége, a 96 éves Victorine De Kerpel, ugyanazon a napon, vasárnap hunytak el – 5 nappal a házassági évfordulójuk után. Az idős párt az idősek otthonának kedvenc lakóiként tartották számon, míg egész Belgiumban, igazi rekordtartók voltak, hiszen ők éltek a leghosszabb ideje, pontosan 77 éve, tartó házasságban. Az otthon egyik gondozója azt nyilatkozta az esetről, hogy annak ellenére, hogy megrendült, az eset szépsége lenyűgözi. Így egyetlen napot sem kellett egymás nélkül tölteniük, ahogyan az elmúlt 77 évben sem.

Simon Boglárka

 

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.