Gyűrűeső: 1 hét, 4 eljegyzés

Az elmúlt héten nem csak egy, vagy kettő… vagy három, de egyenesen NÉGY híresség mondott igent a lánykérésre. Lássuk, kik vonulhatnak oltárhoz nemsokára!

A tengerentúlon igazán boldog napokat élhetnek át az esküvőszervezők és az esküvői magazinok, hiszen egymás után érkeznek az örömhírek, hogy eljegyezték a hírességeket! Sajnos itthon nem röpködnek az ilyen jellegű, házassági híradások, ha csak nem számít Hajdú Péter és Sarka Kata házasságának válsághíre, de inkább ne számítson. Úgyhogy, kénytelenek vagyunk beérni a külföldi örömhírekkel, pedig tudom, hogy mi magyarok is nagyon örülnénk már egy jó kis sztár eljegyzésnek!

Miranda Kerr & Evan Spiegel ♥

A Victoria’s Secret angyalból igazi divat, illetve beauty mogullá avanzsált 33 éves Miranda Kerr és a Snapchat alapítója, a milliárdos Evan Spiegel össze fog házasodni! 2014-ben találkoztak, 2015 júniusától már egy párt alkottak és most 2016-ban elérkezett az eljegyzés ideje is. Ha ezt az egy éves ciklikus rendet tartják a kapcsolatuk eseményeinek szempontjából, jövőre szólhatnak azok az esküvői harangok.

Kapcsolatuk rejtelmeibe nem igazán vonták be a médiát, de a pár egy barátja szerint azonban már az első perctől egy hullámhosszon voltak. A privát szférájuk megőrzésének és az eddigi inkább rejtőzködő statisztikájuknak ellentmondva – bár azért a Snapchat tulajdonosának menyasszonyához méltóan – Miranda az Instagram oldalán, egy képpel a gyűrűjéről (ami feltehetőleg többet ér, mint a ház, amiben éppen írok), az “Igent mondtam!!!” felkiáltással és egy bitmoji grafikával osztotta meg a nagy hírt követőivel.

JoJo Fletcher & Jordan Rodgers ♥

Az amerikai Bachelorette játékos és romantikus valóságshow nyertesei, JoJo Fletcher és Jordan Rodgers olyannyira teljesítették a reality verseny célkitűzését – hogy megtalálják az igaz szerelmet -, hogy a finálé után úgy döntöttek, nincs miért várni, összekötik az életüket és még hivatalosabbá teszik kapcsolatukat egy gyűrű segítségével. Bár, kérdezem én, mi tehetné annál hivatalosabbá valakik kapcsolatát, ha ország-világnak betekintése nyílik bensőséges viszonyukba és tulajdonképpen a mindenki látja őket a tévében?

A képen látható cuki gyémántgyűrű értéke a becslések szerint legalább 100.000 dollár. A jelenlegi valutaárfolyam szerint pedig körülbelül 24 millió forint. Az esküvőről egyelőre még nincsenek hírek, de ha fent akarják tartani a népszerűségi indexüket, gyorsan kell cselekedniük!

Ally Hilfiger & Steve Hash ♥

Tommy Hilfiger lányát, Ally-t eljegyezte barátja Steve Hash! A lánykérés nem volt annyira váratlan, hiszen a pár már 6 éve együtt van és 17 hónapja egy gyűrűnél sokkal komolyabb dolog köti őket össze; Harley, a kislányuk.

ally hilfiger steve hash

Az eljegyzés elég romantikus módon Párizsban történt (ooohh ouii trés magnifique!), viszont a People magazin szerint már EGY HÓNAPJA. Kutakodtam én is, a People magazin és a BRIDES is, de sajnálattal kell elmondanom, hogy semmit nem találtunk a körülményekről, így a részleteket ügyesen megőrizték maguknak az ifjú jegyesek. De komolyan, se egy instafotó, se egy titokzatos Facebook bejegyzés? :( A menyasszonyi ruhával kapcsolatban pedig naná, hogy nem tudunk másra gondolni, és ezért ne is hibáztasson senki, csak, hogy Tommy Hilfiger fogja tervezni – jaj, de szép is lenne!)

Justin Hartley & Chrishell Stause ♥

Hazánkban nem sokat mond az átlagos tévénézőknek Justin Hartley és Chrishell Stause színészek neve, akik a The Young and the Restless sorozatban játszanak. Mindenesetre, nemrég egy óriási eljegyzési gyűrűről az ujján posztolt képet Chrishell, úgyhogy készülhetünk egy tévésztár esküvőre is – juhééé!

justin hartley chrishell stause engaged

Boldog sztárpár szerdát mindenkinek!
Simon Boglárka

 

 

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.