Kimi Räikkönen titkos esküvője

A Ferrari versenyzője Olaszországban házasodott meg, ám a titkosnak tervezett esküvőt ellepték a lesifotósok.

Kimi Räikkönen és Minttu Virtanen 2014-ben jött össze, nem sokkal azután, hogy Kimi elvált első feleségétől. Minttu Virtanen – ha valaki nem ismerné véletlenül – fitnesz és fehérnemű modellként, de még légiutas kísérőként is tevékenykedett, kedvenc sportja a futás, és egy partin ismerkedett meg a Forma-1-es pilótával – onnantól kezdve pedig megváltozott az élete.

Kimi Räikkönen

2015 januárjában például a lehető legnagyobb változás következett be, ami csak bekövetkezhet egy kiegyensúlyozott kapcsolatban élő szerelmespár életében: szülőkké váltak, ugyanis megszületett a kisfiuk, Robin, aki most 19 hónapos. A pár annak ellenére, hogy luxuskörülmények között él, nem biztosít hasonló, kiváltságos helyzetet az újságíróknak, tulajdonképpen minden információt megtart, és igyekszik elzárni magukat a reflektorfénytől; elvonulni valamelyik házukba, már, amikor Kiminek van ideje egyáltalán pihenni és a családdal lenni.

Az esküvővel kapcsolatban sem adtak ki túl sok információt a sajtónak, annyit mondtak, hogy “valamikor a nyár végén, Olaszországban lesz”. Hát, köszi – sóhajtottak az esküvői magazinok szerkesztői szomorúan. A szűkkörűnek és titkosnak tervezett ceremónia gondolata azonban kudarcba fulladt, amikor megjelentek az első lesifotósok augusztus 7-én, az esemény előtt pár perccel, a San Galgó-i apátságban, Siena közelében. Itt egy kép Sienáról, csak, hogy mindenki értékelje a helyszínválasztást.

Siena

Az igaz, hogy az esküvő minden volt, csak titkos nem, hiszen már vagy száz lesifotó árasztja el az internetet a meghitt pillanatokról, ahogy mindenki igyekszik eltakarni a fejét, miközben szállnak be az autóba. Ha már tönkreteszik a nem várt jelenlétükkel Ferrari legeredményesebb és leghíresebb versenyzőjének a nagy napját, legalább JÓ fényképeket készítenének… De nem. Ezekre a fejtakarós, meglepődött, “nem-akarjuk-hogy-lefényképezzetek” fotókra valóban szüksége volt a világnak, köszönjük szépen.

Lássuk is inkább a pár és a Ferrari által megosztott képeket, amelyek kicsit jobban sikerültek, mint a lesifotók!

Kimi Räikkönen wedding2

A finn Sieska bulvárlap háttér információval is ellátott minket, hiszen tudomásukra jutott, hogy a visszafogottnak titulált esküvő anyagi vonzata cseppet sem nevezhető visszafogottnak, mivel körülbelül 500 ezer euróba került. A vendégeket két luxusszállodában helyezték el, a felszolgált pezsgő ára üvegenként 200 euró volt, a gyémántokat is tartalmazó jegygyűrű pedig 125 ezer eurót ér.

Kimi Räikkönen wedding3

Kimi Räikkönen wedding

Éljen az ifjú pár! ♥

Simon Boglárka

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.