Lánykérés az olimpián

A műugrás női 3 méteres számában ezüstérmes, Ho Co kezét az olimpia vasárnapi eredményhirdetésén kérte meg barátja.

A kínai származású Ho Co ezüstérmet szerzett a Rio de Janeiro-i olimpián a műugrás női, 3 méteres számában. Barátja, Csin Kaj sem tétlenkedett Rióban, kétszeres olimpia és hétszeres világbajnokként érkezett és bronzérmet szerzett a 3 méteres szinkron versenyszámban.

Ho Co

A két tehetséges olimpikon már hat éve alkot egy párt, és a férfi úgy gondolta, nem lehet nagyszerűbb alkalmat találni a lánykérésre az eredményhirdetésnél. Mikor Ho Co megkapta az érmet, Csin Kaj odalépett hozzá, elővette az eljegyzési gyűrűt (sajnos nem látszik a képeken, hogy milyenről van szó), féltérdre ereszkedett és FELTETTE A NAGY KÉRDÉST. Az amúgy is boldog kedélyállapotban lévő műugró igent mondott, hiszen állítása szerint vakon megbízik a férfiban. Az eljegyzés egyébként óriási meglepetés volt a számára, hiszen nem is gondolta, miben mesterkedik barátja.

A bólintás után rögtön felkerült ujjára a gyűrű, egy szál vörös rózsát is kapott, a közönség pedig állva tapsolt és éljenzett. A Hvg.hu csak úgy fogalmazott (igen frappánsan, kár, hogy nem én mondhatom ki), hogy a férfi bearanyozta Ho Co ezüstérmét. Az biztos, hogy felejthetetlen élményt okozott ezzel barátnője (bocsánat, menyasszonya) és a nézők számára is! ♥

Mit gondoltok erről a különleges lánykérésről?

Simon Boglárka

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.