Matheus Accessories – Valami különleges

Egyediség, Swarovski gyöngyök és gyémántok – hát nem olyan kiegészítőt szeretne mindenki, ami mindezt tartalmazza?

Ahhoz, hogy az esküvő tökéletes legyen, néha nem elég a több hónapos vagy akár éves előkészület és tervezés – pláne nem egy babonás menyasszony esetében. A legközismertebb esküvői babona – bár azért biztos mindenki fel tud magától sorolni még legalább hármat – nem más, mint az, hogy lennie kell az esküvőn „valami réginek, valami újnak, valami kölcsönvettnek és valami kéknek”. Ezeknek a valamiknek különlegesnek is kell lenniük, hiszen egy megismételhetetlen és felejthetetlen napról beszélünk.

Mi, nők egyébként is szeretünk a különböző alkalmakra különböző, az adott eseményhez passzoló ruhadarabot vagy kiegészítőt vásárolni, amire aztán ha rápillantunk a szekrény előtt állva, azt gondolhatjuk: igen, ezt viseltem a második évfordulós vacsoránkon. Ezt meg az összeköltözésünk napján. Ezt meg azon a romantikus túrán, amikor úgy összevesztünk.

mths_02

Természetesen az esküvő sem maradhat kivétel, minden menyasszonynak szüksége van egy olyan kiegészítőre, amelyre ha rápillant, eszébe jutnak a szép pillanatok, a nagy napon pedig egy elrejtett kis részletként lehet jelen, amire, mint tudjuk, szintén mindenkinek szüksége van.

A Matheus Accessories karkötői pedig tökéletesek erre a célra. Nem túl hivalkodóak, mégis azt a különlegességet testesítik meg, amire a kiegészítők tekintetében a legtöbb nőnek szüksége van. Főleg egy esküvőn. Nem csak menyasszonyoknak lehet ideális választás, hanem a vendégsereg tagjainak is, akik még keresik a nem feltétlenül bizsu, de azért mégsem gyémánt vagy színarany ékszert, amivel mondjuk túlzó hatást érnének el. A gyöngykarkötők a koszorúslányok és tanúk számára is szép ajándék, illetve egységes viselet lehet, amellyel jelzik, hogy ők bizony különleges részesei a nagy napnak, éppen úgy, ahogy az ékszerek is.

mths_04

Hogy mitől ilyen érdekesek a Matheus Accessories karkötői?

A letisztult stílus mellett többek között azért is, mert a klasszikus ásvány vonal helyett a Swarovski gyöngyök és kristályok felé indultak el a márka megálmodói. Észrevették azt, hogy a piacon jelen lévő ékszerekkel és kiegészítőkkel foglalkozó forgalmazó és gyártó brandek hasonló technikával dolgoznak, a divatcikkek megvizsgálva rájöhetünk, hogy nincs nagy különbség az anyaghasználat és a megmunkálás terén, holott, nagyon is úgy tűnik, hogy lenne igény a változásra és az újdonságokra.

Ebből a gondolatból született meg a 100%-ban magyar Matheus Accessories, amit két kedves ismerősöm, Simon Zoltán és Albrecht Marcell irányít, az ékszerek szépségéért pedig Németh Brigitta ékszerkészítő és designer felel. Az az igazság, hogy tőlük nem is vártam volna azt, hogy egy megszokott irányt kövessenek, de az meglepett, hogy az ékszergyártás terén is tudnak újat, egy igazi trendet alkotni, ami szembe megy a hagyományos vonallal. És utána még azt mondják, hogy nem kiegészítőket, hanem pillanatokat készítenek. *egyszerre lágyul meg minden nő és menyasszony szíve*

Nincsen előre legyártott raktárkészletük és eszükbe sem jut tömegcikket gyártani: egyedien kezelnek minden megrendelést, és hihetetlenül gyorsan teljesítik is őket, maximum egy-két nap alatt, holott nyilvánvalóan nem egyszerű feladat egy készlet nélkül folyamatosan kiszolgálni a megrendeléseket. Főleg, hogy egyébként a méretet is mindenki magának választhatja ki a vásárlás folyamán a webshopban.

Tehát, ha az utolsó pillanatban szeretnétek az esküvőre, az eljegyzési partira, a fotózásra vagy a koszorúslányok számára beszerezni egy igazán különleges kiegészítőt, még jó eséllyel megtehetitek, hiszen másnap már akár kézhez (vagy kézre, haha) is kaphatjátok! Természetesen azért javasolt 3-4 nappal előbb a virtuális kosárkába helyezni a kiválasztott terméket, hogy biztosan megérkezzen a nagy eseményig.

mths_05

Hol találhatjátok meg a Matheus Accessoriest?

A legegyszerűbben a honlapjukon gyönyörködhettek a szépséges karkötőkben és ezen a felületen is tudtok vásárolni. Ugyanakkor a közösségi médiában, Facebookon és Instagramon is érdemes követni a márkát, hiszen itt osztják meg az újdonságokat, híreket és nyereményjátékokat. Az újdonságokról pedig nem ajánlott lemaradni, hiszen nemsokára érkezik az új kollekció, ami nem csak karkötőket tartalmaz majd!

Ha apró különlegességre vágytok egy különleges alkalom kapcsán, bátran keressétek őket, mivel hiper-szuper gyorsan dolgoznak és válaszolnak, kedvesek és… hagyjuk is. Kár a szóért. Tudom, hogy már úgyis a webshopot böngészitek.

 Simon Boglárka

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.