10 őszi tortacsoda

Narancssárga díszek, piros színű falevelek, aranyba hajló színek, alma, fahéj, karamell, red velvet és a csoki ezer változata? Bizony, ez mind szerepelhet egy őszi esküvői tortán!

Az ősz beköszöntével egyre könnyebben utasítjuk vissza a könnyű habos-babos, gyümölcsös ízű tortákat, és mondunk óriási-hiper-mega nagybetűs IGENT a durva, tömény, csokival borított, karamell sziruppal nyakon öntött és egy újabb csoki réteggel bevont édességekre, de hát ki is hibáztathatna minket ezért? A pulóverek alatt úgyse látja senki azt a pár plusz kilót, nem? Na, ugye.

Amúgyse lehet könnyen ellenálni az ilyen jellegű kísértésnek, pláne nem az idei ősz kedvenc menyasszonytortái láttán. Nem is tudom mi lenne velem – na meg persze a tortával -, ha csak úgy felelőtlenül elém tennének egy ilyen gyönyörű műalkotást. Na, jó, sajnos PONTOSAN tudom a két lehetséges végkimenetelt. A: beleborulnék nagy izgatottságomban. B: annyit ennék belőle, hogy másnak nem marad, amennyi csak belém fér, aztán órákig rosszul lennék és azt hajtogatnám, hogy “soha többet nem eszek édességet” (sós ételeket azért természetesen igen).

Hagyjuk is az ábrándozást, és vessünk egy pillantást az ősz legszexibb és minden bizonnyal legfinomabb menyasszonyi tortáira!

8

2

11

6

4

13

10

9

1

14

Azt hittem, hogy a 10 tortás kép kevés lesz, de szerintem még ezek közül is rendkívül nehéz lenne kiválasztani egyet. Nektek melyik a kedvencetek? ♥

Bogi

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.