Előkerültek Michael Phelps esküvői fotói

A világhírű úszó, olimpikon Michael Phelps és az újdonsült Mrs. Nicole Phelps megosztotta végre valahára az esküvői képeit! 

Michael Phelps és Miss California barátnője – legalábbis múlt hétig EBBEN a tudatban voltunk -, Nicole Johnson nemrég jelentette be, hogy már a 2016-os Olimpia ELŐTT kimondták a boldogító (és esetünkben igencsak titkos) igent.

Nem kell fejszámolást végezni, hogy az mikor is volt pontosan, mert elárulom nektek, hogy már júniusban. Bizony. A világ egyik legmenőbb sportolója – természetesen csak Hosszú Katinka után – már június óta hazás, ezt az aprócska tényt az életéről pedig úgy gondolta, hogy ráér csak a múlt héten közölni velünk egy Facebook Live bejelentkezés során. Hát, köszönjük szépen Michael!

Na, mindegy is, tekintsünk el az esküvőmániások semmibe vételétől, hiszen valamilyen szinten érthető, hogy nem akarták nagy dobra verni az esküvőjüket az amúgy is stresszes olimpiai időszak alatt. Nyilván nem volt szükségük még esküvői újságírókra is, hogy nyaggassák őket a magánéletükkel kapcsolatban, az úszó sikereket félretolva, amint kimászott Michael a medencéből, szóval megbocsátunk. Főleg, hogy tartottak egy második, kevésbé titkos esküvőt, ahol már jó minőségű fotók is készültek és, amelyek végre napvilágot láttak az ifjú pár Instagramján. Milyen csodás dolog is ez a közösségi média!

michaelphelpswedding

Az első képet az úszó osztotta meg a nagy napról azzal a szöveggel, hogy “A legjobb barátom… Szeretlek!”. A ceremóniát ezen a hétvégén tartották Mexikóban, a gyönyörű Cabo San Lucasban. A mesés szabadtéri esküvőn egyébként már sok barátjuk, ismerősük és rokonuk is részt vett, nem úgy, mint a júniusi titkos változaton, ahol csak a legközelebbi barátok és a tanúk voltak jelen.

nicolephelpswedding

A második fényképet Mrs. Nicole Phelps osztotta meg ugyanazon a napon, amikor férje is esküvői virtuális lábnyomot hagyott az Instagramján. Elnézést, hogy nem az első soraimban, hanem csak most térek rá erre a csodálatos ruhára, de mint tudjuk, a jó dolgokra várni kell (mint például a ruhára és a pár második esküvőjére is). A ruhakölteményt Julie Vino tervezte, és ha aranyérmet lehetne adni a legszebb menyasszonyi ruha kategóriában, akkor bizony most odaadhatnánk Nicole-nak!

Sok boldogságot az ifjú párnak, és reméljük, hogy egy darabig most nem kerül sor több esküvőre! Vagy, ha mégis, akkor meghívnak minket is.

Bogi

 

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.