Esküvő Kiállítás és Vásár 2017

Új név, új helyszín – teljesen megújult a januári esküvő kiállítás. Lássuk, milyen is volt idén az esemény!

Túlélve a legunalmasabb januári napokat, a karácsony utáni és év eleji depressziót – hogy vissza kell rázódni a szürke hétköznapokba -, nem is vártunk jobban mást, mint az esküvőszezon előtti kiállításos, bemutatós időszak kezdetét, ugye? Hiszen, ilyenkor kivirágzik minden – legalábbis a dekorációt illetően -, jönnek az új kollekciók, egyre több az esemény és már a tavasz előtt kezdetét veszi a készülődés.

Én személy szerint azért szeretem ennyire az Esküvő Kiállítást és Vásárt, mert ez az ELSŐ esküvős esemény az évben. Persze a programok, kiállítók szempontjából is említésre méltó, csak az első dolgokat valamilyen különleges oknál fogva jobban szereti az ember. Ráadásul, 23 év után ELSŐ alkalommal rendezték új helyszínen, a Groupama Arénába – amit én nem feltétlenül azonosítanék egy esküvői tematikájú rendezvénnyel, szóval a kíváncsiságom vezérelt január 22-én, vasárnap az Arénába.

A kiállítás az előzőhöz képest több helyszínen zajlott, három emeletet lehetett végigbolyongani. A másodikon zajlottak a divatbemutatók és az interaktívabb programok, mivel itt volt egy kisebb színpad és nézőtér kialakítva. Idén direkt úgy időzítettem, hogy legyen időm végignézni legalább egy-két bemutatót, majd körbejárni a maradék két emeletet.

A Fortuna és a Nefelejcs szalon bemutatóján ámuldoztam a ruhákon, főleg a képen látható rózsaszín tüllből készült szoknyarész varázsolt el. Különösen tetszett, hogy nem a tipikus nagyon vékony és fiatal modelleken láthattuk a darabokat, hanem „real beauty” lányokon, minden korosztályból.

Körbesétálva az emeleteket rengeteg kedves kiállítóval találkoztam. Köztük volt a Gyerekbarát Esküvő és az Óriásbuborék kiállítója is, akikről sikerült jó képeket csinálnom. Sőt, még én is beállhattam egy buborékba, és kívánom mindenkinek, hogy próbálja ki, mert egy hatalmas buborékon keresztül tényleg szebb a világ!
Általánosságban azt figyeltem meg, hogy nem voltak túl sokan az eseményen vasárnap délután, ami egy szervezkedő menyasszony számára a tökéletes lehetőséget jelenthette, hiszen pár óra alatt komplett ajánlatokat zsebelhetett be.

Egy kicsit talán a hírlevél feliratkozások zavarhatják az ember lányát egy ilyen túra során, hiszen mire végigmentem egy emeleten, legalább öt kiállítónak adtam meg az email címem, hogy küldhetnek bátran tájékoztató anyagot. Ha ezt a legminimálisabb esetet nézzük, akkor könnyen kiszámítható, hogy három emeletet végigjárva, tizenöt különböző szolgáltatónak adományoztam oda az email címem, így a napokban közel ugyanennyi hírlevelet kaptam. Tudom, nem kéne ennyire adakozónak és kedvesnek lennem, de hát ha már egy embernek megadom, milyen alapon vonom meg egy másiktól? És különben is, minden esküvős anyag jól jöhet egy esküvői bloggernek vagy egy menyasszonynak is.

Erre egységesíteni lehetne egy komplett anyagot, amit egy email-ben kiküldhetnének a résztvevőknek, bár ez nem lenne annyira személyre szabott, és biztosan marketinges szemmel is kifogásolható. :D Nekünk, résztvevőknek viszont egyszerűbb lenne. Na, meg a hihetetlen karedzésről se feledkezzünk meg, amit a sok szórólap, magazin és mindenféle anyag biztosított hazafelé! Már ha valakinek szüksége lenne ilyesmire a sok gyönyörű esküvői torta puszta látványa után is.

Összességében nagyon szépre sikeredett (idén is) a rendezvény, bár tény, hogy a folyamatos liftezgetés megbonyolította a nézelődést. A kiállítók és a hangulat miatt azonban, minden esküvőrajongónak megérte kimenni – remélem, ezt a képek is visszaadják!

Nektek hogy tetszett a kiállítás, már ha voltatok?
Simon Boglárka

 

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.