Lánykérés élő adásban

Kasza Tibi a Nagy Duettben kérte meg barátnője kezét. Vuhuuuu!

A szokásos módon zajlott a Nagy Duett adása, produkciók jöttek, mentek, egészen addig, amíg Kasza Tibor – aki egyébként zsűriként szerepel a vasárnap esti show-ban – a színpadra nem lépett, előadta az Akarod-e? című számát (ennél a pontnál mondjuk már gyanakodhattunk volna valamire, hiszen egy elég érzelemdús dalról van szó, a zsűrik meg nem szoktak csak úgy fellépni), amelynek a végén a kivetítőn megjelent a felirat: Manker, leszel a feleségem? Az addig mit sem sejtve, a barátját hallgató lány könnyes szemmel sétált fel a színpadra, ahol aztán Tibi letérdelt, és felhúzta az ujjára a gyűrűt. És, voilá, megtörtént az elmúlt idők legváratlanabb, élő adásban lezajló lánykérése.

17976093_10208919148595800_1474803239_o

Az utóhatás mindenki könnycsatornáira óriási hatással volt, ugyanis nem csak az újdonsült menyasszony, Darai Andrea – mert hát ki is tudna nemet mondani egy élő adásban éneklő szerelmes férfi és egy gyémántgyűrű láttán -, de az egész zsűri, a versenyzők és maga a lánykérő Kasza Tibi is sírt. Dehát, ilyen fokozott érzelmi állapotban, ez abszolút érthető, pláne, ha a kamerák jelenléte és a meglepetés ereje MÉG drámaibbá teszik az amúgy is nagy pillanatot.

Darai Andrea, azaz Manker és Kasza Tibi már évek óta együtt vannak, előszeretettel  szerepelnek közösen a közösségi média különböző felületein (mindkettőjüknek NAGYON sok követője van Instagramon, a Facebookon meg élő videókkal szoktak bejelentkezni), sokat utazgatnak és láthatóan nagyon jól kiegészítik egymást.

A zsűriből Cooky már jelentkezett is tanúnak, úgyhogy izgatottan várjuk az esküvő további, kiszivárgó részleteit, mert a lánykérésből kiindulva, biztos, hogy nem lesz szokványos!

A Princesse Jour természetesen sok boldogságot kíván az ifjú jegyes párnak! A teljes lánykérős videót pedig itt lehet megtekinteni.

Simon Boglárka

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.