Láma az esküvőn? No probllama

NAGYON CUKI: Az állatrajongó menyasszonyok és vőlegényük úgy is dönthetnek, hogy lámák jelenlétében mondják ki a boldogító igent. 

Amerikai és magyar menyasszonyok, akik az Egyesült Államokban terveznek férjhez menni, figyelem! Portlandben, Oregonban, Vancouverben és Washingtonban már szépen felöltöztetett lámák és alpakák társaságában is férjhez lehet menni egy Állat Terápiás Központ jóvoltából!

Az Mtn Peaks Therapy Llamas & Alpacas kezdeményezésének köszönhetően aranyos, kicsinosított alpakák és lámák teszik színesebbé az esküvőket, na és az esküvői fotókat az említett területeken.

Llama Wedding01

A non-profit láma szervezet állítása szerint, Rojo, Smokey, Diego és Jean-Pierre – mármint a lámák – igazi profik, ha rendezvényekről és összejövetelekről van szó. Mondhatjuk, igazi parti arcok, bár ez szerintem látszik is a tekintetükön.

“A mindig az alkalomhoz illő öltözetükkel bármilyen esküvőhöz szívesen ajánljuk őket, lehet az kisebb létszámú vagy nagyobb. Interaktív és felejthetetlen élményt nyújtunk a vendégeknek és az ifjú párnak, nem csak szórakozást” – mondta el a szervezet egyik tagja.

Ugyanakkor, azt is bevallották, hogy a pihe-puha szőrű állatkák kedve nem mindig alkalmazkodik az esküvők napjához, emiatt van, hogy le kell mondaniuk egy-egy megrendelést. A hő, a jégeső, az eső vagy a túlzott hőség is akadályt jelenthet a zökkenőmentes szolgáltatáshoz.

Llama & Alpaca

Arról, hogy az állatoknak mennyire tesz jót a beöltöztetés, láthatóan nincsenek nagy viták, mivel nem egy komplett szmokingba bugyolálják őket, a kis csokornyakkendőtől és virágoktól még teljes értékű napjuk lehet, a képek alapján pedig inkább úgy tűnik, jól bírják a kiképzést. A nyilatkozatokból viszont kiderül, hogy nagyon is figyelnek az állatok egészségére és lelki állapotára.

Llama wedding02

Mindenesetre, hihetetlenül aranyosak ezek a képek, akik pedig tényleg nagyon szeretik az alpakákat és a lámákat, azoknak ideje elgondolkodni egy amerikai esküvőn…vagy egy láma központot alapítani! ♥

Bogi

 

 

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.