Tök jó ötlet(ek)

Ha ti sem tudjátok megunni a sütőtökös esküvői dekorációkat és kiegészítőket, ez a cikk tökéletesen Nektek való!

Sziasztok! ♥

Viszonylag régen írtam már blogbejegyzést, aminek azt hiszem, hogy leginkább saját magam maximalizmusa, vagyis a tökéletesre törekedésem az oka. Mindig túlgondolom a cikkeket, sokat ötletelek, jegyzetelek, listákat írok, képeket keresek; aztán, amikor végre van időm leülni, megnyitni a WordPress-t és elkezdeni írni, valahogy olyan érzésem van, hogy már el is ment a kedvem tőle – hiszen a fejemben már összeállt az egész, gondolatban már meg is írtam, igazából viszont üres vázlatok várnak, amikor bejelentkezek. Jobb esetben félbehagyott mondatok is visszakacsintanak, amiket már máshogy fejeznék be, mint egy héttel korábban. Ebből aztán elegem lesz, belefáradok – jogos a kérdés, hogy na, de mibe? – és végül nem írok.

Írni és szerkeszteni viszont NAGYON szeretek, tulajdonképpen az életemnek igencsak fontos részét teszik ki még a félbehagyott mondataim és a hiányos vázlataim is, úgyhogy most magam és a blog mellett döntöttem: elhatároztam, hogy nem gondolkozok annyit és elkezdek csak úgy írni. Arról, ami éppen az eszembe jut. Lehet, hogy csak egy rövid ötlet lesz, lehet, hogy csak három tipp, lehet, hogy csak egy zene lista vagy néhány idézet – de azt igenis megosztom és leírom, hiszen ez ennek az egésznek a lényege: hogy a lehető legteljesebb képet adjam nektek, olvasóknak, magamból pedig a lehető legteljesebbet és legjobbat hozzam ki.

Szóval felkészülni, vigyázz, kész, rajt: ezentúl gyakrabban, de – lehet, hogy – rövidebb cikkekkel jelentkezem! Ja, és annak ellenére, hogy ez nem lett annyira rövid, köszönöm, hogyha idáig elolvastátok. :)

Jöhet a tök jó ötlet?

Ebben a bejegyzésben egy tök jó ötletet szeretnék veletek megosztani – ahogy erre roppant humoros módon már a címben is utaltam. Sok helyen, mint például szeretett hazánkban is, még mindig szokás pénzt kérni ajándék helyett az esküvőn, aminek természetesen számos módja lehet, amelyek viszont számos vitát vagy félreértést is eredményezhetnek.

Nyilvánvalóan az a legegyszerűbb, hogy az ifjú pár előzetesen közli a vendégekkel, hogy például közös otthonra, utazásra, kiskutyára, vidéki házra, stb. gyűjtenek és ehhez szeretnék az anyagi hozzájárulásukat kérni, különböző nászajándékok helyett. Aztán, amikor eljön az esküvő napja, tömött sorokban, borítékkal a kezükben álldogálnak a vendégek, arra várva, hogy egy alkalmas pillanatban a menyasszony vagy vőlegény kezébe nyomhassák a pénzzel tömött alkalmatosságot. :D

Nos, az ilyen helyzetek elkerüléséhez lehet alkalmas ez az őszi esküvőkhöz TÖKéletesen passzoló pénzgyűjtő, ami egyben nagyszerű díszként is funkcionálhat. Az elkészítéséhez csupán egy kis kreativitásra, egy nagy tökre és valamilyen menő festékre van szükség, és voilá, kész is a tök jó persely, amibe aztán bátran szórhatja mindenki a pénzt és a borítékokat!

a094733b9ce064f97166eb848f4f2b00

Hogy tetszett az ötlet? Ugye, hogy tök jó? :)

Kellemes esküvő tervezgetést és szép napot!
Szeretettel,
Bogi ♥

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.