Esküvői cipő az Asosról? Miért ne?

Wedding Shoes from Asos? Why Not?

Ha már minden boltot felkutattál, de mégsem találtad meg A tökéletes cipőt, akkor gyorsan olvass, hiszen lehet, hogy itt és most, a laptopod előtt ülve fogsz rátalálni (bor iszogatás közben?)! Akárhogy is legyen, akármit is iszol vagy nem iszol, az online cipőnézegetésre érdemes időt szentelni, mivel sosem tudhatod, hogy hol találod meg az igazit.

Sokan félnek az online rendeléstől, de manapság azért ez nem egy népszerűtlen dolog. Vannak, akik menyasszonyi ruhát is az internetről rendelnek! “Aztán úgy is néznek ki” – mondod most magadban, de ne feledd, hogy az interneten általában a rosszul végződő eseteket kapják fel, a jól sikerült rendeléseket valamiért nem verik olyan nagy dobra, mert “az a normális”. Pedig ha az ember tudja a méreteit és nem irreálisan kevés pénzért rendeli meg a ruháját, olyan nagyot nem csalódhat – ez pedig szerintem a cipőkre halmozottan igaz! Egy pár balerina cipővel nem lehet olyan nagyon mellélőni, mint egy szűkített fazonú sellő stílusú ruhával.

Jöjjön egy kis ismertető és biztonságos vásárlásra motiválás!

Mi az az Asos?

Az Asos egy Brit, online divatáruház. Fő célközönsége a fiatal felnőttek (20+) csoportja, de mivel több, mint 850 márkát árusít, nem hiszem, hogy lenne olyan, aki ne találna ruhát vagy cipőt az oldalukról. Egyébként nem csak a ruhák óriási választéka, de szépségápolási termékek is (Face & Body) is megtalálhatók a kínálatban.

Mennyibe kerülnek a cipők?

A legalapabb fekete balerina cipő 7.99 £ (angol font). Az első és egyben legolcsóbb találat egyébként egy flip-flop papucs volt, de ezt most inkább nem veszem számításba. 8 £ a jelenlegi árfolyam szerint (1 £ = 354.18 HUF) 2835 forintnak felel meg. Innentől csak felfelé mennek az árak, a legdrágább lábbeli 269 £ (95 275 Ft), de egy dizájner darab és nyugtasson meg titeket a tudat, hogy nagyon csúnya – egy combközépig érő, igazi bőrből készült, királykék magassarkú csizma. Átszámolva, körülbelül 10 ezer forintért lehet találni különleges, mégis gyönyörű cipőket, ráadásul az akciókat is érdemes figyelni!

Mennyi idő, amíg megérkezik?

Mivel Angliából érkezik a csomag, ezért szerencsére nem túl hosszú idő és a szállítási költség sem vészes – véleményem szerint. Itt lent láthatjátok, hogyha ma megrendelitek (2018.03.19.), akkor 26-án érkezik meg legkésőbb.

Asos Delivery Info

Vissza lehet küldeni, hogyha nem jó?

Igen! Amennyiben mégsem tetszik vagy nem áll jól a termék, vagy a mérettel van probléma, akkor természetesen vissza lehet küldeni. Ilyen esetben vagy visszatérítik az árát vagy újat, más méretet tudtok választani. Országonként változik a metódus, hogy hogyan is tudjátok visszaküldeni, csak fent ki kell választani az országot – Magyarországon meglepő módon a Magyar Posta közreműködésével tudtok intézkedni.

Asos Return Info

Most pedig lássuk a kedvenc darabjaimat, amelyek biztosan nektek is nagyon fognak tetszeni és tökéletesek lehetnek az esküvőre! Úgyhogy, csak óvatosan! :D

✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦

If you have been looking for everywhere but haven’t found yet The perfect shoes for your wedding, then it’s time to read quicly, because maybe you will find them sitting in front of your laptop (and drinking wine?). Anyway, whether you are drinking or not, it is a very important note that you should always sacrifice some time for online shoes-watching, because you can never know when and where will you find the One.

Many of us are still scared of online shopping even if it is not an unpopular thing nowdays. Guess what! There are people out there who order wedding dresses from the internet. “Then they just look like that.” – you say this in yourself, but don’t forget that the people of the internet always hype the bad cases and not the good ones, when the dress fits perfectly, because “that is the normal”. But if you know your size and you don’t want to buy the fantastically cheapest dress, you cannot be too disappointed – and in my opinion that is totally true for shoes! You can not go wrong with a pair of balerina flats as you probably can with a short mermaid style wedding dress.

It is time for some information and motivation for safe shopping!

What is Asos?

Asos is a British online fashion and beauty store. Primarily aimed at young adults (20+), but regarding the fact that it sells over 850 brands, it is easy for everybody to find dresses or shoes from the site. By the way, they do not sell only a wide range of clothes but beauty products (Face & Body) as well.

How much do the shoes cost?

The most basic pair of black balerina shoes cost 7.99 £. The first and the cheapest search result was a flip-flop, so let me not consider this as the first item. From this 8 £ the prices just go higher. The most expensive pair of shoes cost 269 £, but let me calm you down: they are really ugly, made from real leather, royal blue, high heel, over-the-knee boots. In general, the special but still beautiful shoes can be purchased for approximately 28-30 £, plus you should always check the sales!

How much time until I get my shoes?

Since the packages are shipped from England it varies according to the country from where you ordered. It can be with you within a week if you live in Europe and the shipping fees are not too high – in my opinion. However if you live in Canada for example – because currently I live here – if you order it today (19th of March 2018), your order will arrive approximately on the 9th of April 2018, which is definitely more than a week and the shipping fees are higher but with not too much.

Can I send it back if it is not good?

Yes, of course! In case you are not satisfied with your order or you have a problem with the size, you can easily send it back and they will refund your money or change the size/colour/model according to your wish. The return policy varies based on the country you want to send it back from. As you can see below the return fees are really high.

Asos Return Info Canada

Now let’s see my favorite pieces from Asos what you will like a lot – I’m sure about that. And, they can be perfect for weddings. So, just be safe! :D

 

Klasszikus esküvői cipők / Classic wedding shoes

Link: Kattints ide! Click here!
Ár/Price: 28 £

Link: Kattints ide! Click here!
Ár/Price: 36 £

Link: Kattints ide! Click here!
Ár/Price: 45 £

Különleges darabok / Special pieces

Link: Kattints ide! Click here!
Ár/Price: 39.99 £

Link: Kattints ide! Click here!
Ár/Price: 150 £

Link: Kattints ide! Click here!
Ár/Price: 45 £

Nem annyira magas sarkúak / Not so high heels

Link: Kattints ide! Click here!
Ár/Price: 45 £

Link: Kattints ide! Click here!
Ár/Price: 28 £

Link: Kattints ide! Click here!
Ár/Price: 35 £

Balerina stílus / Ballerina style

Link: Kattints ide! Click here!
Ár/Price: 25 £

Link: Kattints ide! Click here!
Ár/Price: 90 £

Link: Kattints ide! Click here!
Ár/Price: 28 £

Szandálok a nyári esküvőkre / Sandals for summer weddings

Link: Kattints ide! Click here!
Ár/Price: 120 £

Link:Kattints ide! Click here!
Ár/Price: 34.99 £

Link: Kattints ide! Click here!
Ár/Price: 55 £

Remélem, hogy segítenek a képek a választásban – már ha nem zavartak teljesen össze és most nem szeretnétek felvásárolni a fél kínálatot. A jó hír az, hogy nem muszáj csak egy cipőt viselni a nagy napon – egy kényelmesebb változatra biztosan szükség lesz! ♥

I hope that this photo selection was helpful to find your shoes – if you are not totally confused now and you would like to by half of the online store. But the good news is that you don’t have to have only one pair of shoes on your big day – you will probably need a comfortable version. ♥

»ELÉRHETŐSÉGEK, CONTACT«

blog: https://princessejour.wordpress.com/
facebook: https://www.facebook.com/princessejour/
instagram: @princessejour

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.