Szia, Bogi vagyok!

Az esküvőszervező, aki hisz benned és képes megtervezni az esküvőt, amiről régóta álmodozol.

Hiszek benne, hogy a tökéletes esküvő az egyedi elképzelések, a tervezés, a kreativitás, a szervezés, és persze hozzáállás kérdése – nem pedig a költségvetésé.
Hiszem, hogy minden nő és menyasszony megérdemli, hogy a lehető legjobb formájában, magabiztosan, elégedetten és boldogan tündökölhessen élete – egyik – legfontosabb napján.

A legfontosabb, amit tudnod kell rólam

Szeretek írni és rajongok mindenért, ami egy esküvőhöz tartozhat; a ruhákért, a dekorációkért, a zenéért, az ételekért és persze a romantikáért. 2015 novembere óta van esküvőszervező oklevelem is, úgyhogy, elhatároztam, hogy kombinálom az írást és a szervezést is – így született meg a Princesse Jour. Hiszek abban, hogy bárkiből lehet hercegnő, pláne az esküvője napján – így az igazi királylányos álomesküvőkhöz szolgáltatok inspirációt és az igazi, mesébe illő események szervezésében segédkezem, akár szervezőként, akár csak tanácsadóként.

Tudtad?

A Princesse Jour eredetileg egy esküvői blognak indult. A diplomám megszerzése után a fejembe vettem, hogy egy esküvői magazin lenne az ideális munkahely számomra, ezért elkezdtem olyan témákról írni, ami alapján felvehetnének egy ilyen szerkesztőségbe és azt mondhatnák, hogy „igen, erre az újságíróra van szükségünk”.

Mindig mondom, hogy vigyázz, mit kívánsz, hiszen ez tényleg összejött! Csak írtam, írtam, és végül így lettem a Magyar Esküvő Magazin oszlopos tagja.

Közben viszont sok minden más is vagyok, azt hiszem, bátran mondhatjuk, hogy egy sokrétű személyiség, aki mindig csinál valamit, hiszen annyi érdekes dolog van ezen a világon, ráadásul imádok több dologgal foglalkozni egyszerre. Ha érdekel a történetem,